Columbodroamele, o noua provocare !!

O competitie care a luat o puternica amploare in Romania, fiind tot mai multe persoane interesate de luptele acerbe si rapide care au loc in cadrul columbodroamelor.

Columbodrom Super Star - RM. Valcea
Fiind aceleasi conditii pentru toti porumbeii, ideea de fair-play si de concursuri echitabile par sa se regaseasca, tot odata pentru cei ce au curajul sa participe va veni si rasplata (faima, cupe, bani, masini) , bineinteles pentru unii, nu pentru toti...asa ca trebuie sa luptam ca sa ajungem in pragul de a fii rasplatiti.

Cum putem lupta pentru a ajunge in top ?

In primul rand este nevoie de un lot de porumbei valorosi si in acelasi timp cu o origine testata si confirmata in cadrul etapelor de tip columbodrom pentru a ne da incredere in angajarile pe care le facem pe diverse columbodroame.

In al doilea rand trebuie studiat in amanunt competitia, directia de zbor (N-S , E-V , etc), viteza (m/s), timpul de maturizare al porumbeilor pe care ii angajam si toate micile aspecte care in final contribuie la un rezultat rasunator.

In concluzie, nu cred in succese accidentale, fara un pic de munca si daruire nu ne putem astepta la nimic. Acestea ar fii doar cateva din lucrurile pe care va trebui sa le faceti.

In urmatorul articol am sa fac o lista completa cu columbodroamele din Romania pentru cei interesati de acest tip de concursuri si pentru toti columbofilii care sunt dornici sa afle mai mult.

Columbodrom Algrave - Portugalia
P.S. Cum spunea John Davison Rockefeller sau dr. Dinu Mihai "Un om informat e un om puternic." 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu